MANTOLAMA

Plastik Lambiri Özellikleri

İçindekiler

Plastik lambiri paketi kaç m2?

20 cm genişliğinde 6 metre uzunluğunda 1 paket plastik lambiri de 10 adet vardır 1 paketi 12 m2 alan kaplar.

20 cm genişliğinde 5 metre uzunluğunda 1 paket plastik lambiri de 10 adet vardır 1 paketi 10 m2 alan kaplar.

20 cm genişliğinde 4 metre uzunluğunda 1 paket plastik lambiri de 10 adet vardır 1 paketi 8 m2 alan kaplar.

Plastik lambiriler dış görünüşleri sebebiyle pek çok inşaat alanında iç dekorasyon imalatını da kullanılan ve tavanlara montajı yapılan, aynı zamanda dekorasyon amacıyla duvarlarda kullanılabilen özel bir dekorasyon malzemesidir. Plastik lambiri oldukça kullanışlı, kolay temizlenebilen ve hemen hemen tüm alanlara uygulanabilen, dış etkenlere karşı mukavemetli, nem ve rutubet alan bölgelerde kullanışlı ve gösterişli bir malzeme olarak karşımıza çıkıyor. Plastik lambiri uygulayabilmek için herhangi bir özel imalat gerektirmeden kendi aksesuarları ile montajı yapılabilen kolay ve tasarruflu bir üründür. Plastik lambiri birbirine geçebilen bir ürün olduğu için ölçülerini de saptamak oldukça kolaydır. İşaret ettiğimiz ölçülerde kendi alanlarınıza uygun satın alımlar yaparak imalata başlayabilirsiniz. Elinizdeki malzeme yetmediğinde tekrar aynı ölçülerde ürün temin ederek imalatınıza devam edebilirsiniz. Plastik lambiriler aynı zamanda kolaylıkla kesebileceğiniz ve şekillendirebileceğiniz ürünlerdir. Bu sebeple uygulama alanlarında paket bazlı satın alımlar yaparak dilediğiniz ölçülerde lambiri imalatı yapabilirsiniz. Plastik lambiri malzemeler genellikle 20 santim x 6 metre uzunluklarda satışa sunulmaktadır. Bu genel ölçüler imalatınızı hesaplarken basit bir biçimde satın alım yapabilmenize olanak sağlamaktadır. 20 santim x 6 metre genel ölçüsünden yola çıkarak mekanlarınıza uygun bir metraj çıkarabilir ve buna göre plastik lambiri temini yapabilirsiniz. 

Plastik Lambiri Alımında Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

Plastik Lambiri alımından önce imalat yapılacak alanın en ve boy ölçüsü mutlaka alınmalıdır, kenar köşe ölçüleri lambiri aksesuarları içinde gerekli olacaktır.

Önemli bir nokta, plastik lambirilerin direk güneş ışığına maruz kalacak alanlarda kullanılması pek tavsiye edilmez, zamanla rengi değişir, şekli bozulur bu özellikleri ile plastik lambiriler dış mekan UV ışınları gören alanlar için uygun değil diyebiliriz.

PLASTİK LAMBİRİ ÜRÜNLERİMİZ.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir