MANTOLAMA ZEMİN KAPLAMA

Plastik Lambiri Su Geçirir Mi?

İçindekiler

Plastik Lambiri

Plastik lambiri kesinlikle su geçirmez, plastik lambiri ürün çeşitleri genellikle nemin ve suyun yoğun olduğu alanlarda tercih edilmektedir. Pek çok masaj ve spa alanlarında plastik lambrilere rastlamak mümkündür. Bir hafta hamam ve banyo gibi yoğun suyun ve nemin bulunduğu alanlarda da plastik lambiri çeşitlerinden faydalanmaktadır. Rutubetin hakim olduğu iç mekanlarda plastik lambirinin tercih edilmesinin sebebi suya ve neme karşı oldukça mukavemetli bir ürün grubu olmasıdır.

Üzerine Yağmur da yağsa yoğun suya maruz da kalsa da su geçirimsizdir. Bu sebeple daha çok nem ve rutubet in hakim olduğu ıslak zeminlerde tercih edilmektedir.

Önemli bir nokta, plastik lambirilerin direk güneş ışığına maruz kalacak alanlarda kullanılması pek tavsiye edilmez, zamanla rengi değişir, şekli bozulur bu özellikleri ile plastik lambiriler dış mekan UV ışınları gören alanlar için uygun değil diyebiliriz.

Plastik Lambirilerin Kullanım Alanları

Plastik lambiri denince akla özellikle binaların tavanlarında kullanılan dekoratif bir ürün akla gelmektedir. Plastik lambiriler genellikle doğal ahşap görünümlü veya farklı doğal malzemelerin görüntüsünde üretilmektedir. Plastik olması ve üzerine kolaylıkla baskı yapılabilmesi sebebiyle hem kolay ve uygun fiyatlı bir imalat sunmakta em de kalitesi ve dayanıklılığı ile inşaat alanlarında alternatif bir kaplama malzemesi olarak kullanılmaktadır. Tüm bunlar göz önüne alındığında plastik lambiri su geçirmez bir malzeme olarak tercih edilmektedir. Plastik lambiri ne kullanılacağı alanların ıslak mekanlar olması gerekmediği gibi su ile temas eden alanlarda oldukça kullanışlı bir ürün olarak karşımıza çıkmaktadır.

Plastik lambirilerin bakımı ve temizliği kolaydır. Hafif olması sebebi ile binalara ilave yükler getirmez.  Kendi aksesuarları vardır, kenar çıtası, köşebenti, H birleşim kanalı, iç köşesi gibi bütünlük sağlayan aksesuarları mevcuttur.

PLASTİK LAMBİRİ ÜRÜNLERİMİZ.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir