MANTOLAMA

Plastik Lambiri Çeşitleri

İçindekiler

Kaç Çeşit Lambiri Vardır?

Plastik lambirilerinde kendi içlerinde farklı çeşitleri bulunmaktadır. Beyaz lambiri, ahşap renkli lambiri, ceviz rengi lambiri, meşe rengi lambiri, gri lambiri gibi birçok renk ve desen seçeneği vardır. Genellikle tercih edilen plastik lambiri çeşitleri suya ve neme karşı dayanıklı ürün grupları olduğu için PVC olanları daha sık satın alınmaktadır. PVC fugalı lambriler hem görüntüleri sebebiyle hem de özellikleri hasebiyle sıklıkla tercih edilen bir lambiri çeşididir. Üzerine farklı baskıların yapılabilmesi sebebiyle iç mekanlarda veya dış mekanlarda oluşturulmak istenen görüntüyü rahatlıkla verebilmektedirler.

Plastik Lambiriler

Plastik lambiriler iç ve dış mekanlarda kaplama malzemesi olarak kullanılan özel bir plastik üründür. Plastik lambiriler’in kullanım alanları oldukça geniş olup pek çok Yapı alanında içeride ve dışarıda kaplama olarak kullanılabilirler. Plastik lambiriler tavanlara veya duvarlara kolaylıkla uygulanabilir. Plastik lambirilerin su geçirmez ve neme karşı mukavemetli olan yapıları sayesinde özellikle nem ve suyunu yoğun olduğu bölgelerde tercih edilen bir ürün çeşididir. PVC fugalı plastik lambiriler aynı zamanda suya ve neme karşı en mukavemetli plastik lambiri çeşitleri arasında yer almaktadır. Oluklu yapısı sayesinde ve birbirine geçebilen özelliği sebebiyle kolay imal edilebilen ve basit bir şekilde uygulanabilen fugalı lambir çeşitleri plastik lambiri çeşitleri arasında en çok tercih edilen ürün grubudur. Plastik lambiri çeşitlerinin size en uygun olanını tercih edebilmek ve özelliklerini ulaşabilmek için ürün gruplarını incelemeli ve yaptığımız incelemeye göre satın alımlar yapmalısınız. Duvarlarda, tavanlarda veya köşelerde kullanılmak üzere farklı lambiri çeşitlerini mutlaka incelenmeli ve uygulama alanlarınıza en uygun olanı satın almalısınız.

Önemli bir nokta, plastik lambirilerin direk güneş ışığına maruz kalacak alanlarda kullanılması pek tavsiye edilmez, zamanla rengi değişir, şekli bozulur bu özellikleri ile plastik lambiriler dış mekan UV ışınları gören alanlar için uygun değil diyebiliriz.

PLASTİK LAMBİRİ ÜRÜNLERİMİZ.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir