Genel ZEMİN KAPLAMA

Plastik Lambiri Boyu Kaç Metre?

Plastik Lambiri Boyu Kaç Metre?

Bir plastik lambirinin çeşitliliğine göre 6 metre 5 metre veya 4 metre uzunluğu bulunmaktadır. Herhangi bir ölçüyü seçerek imalat alanlarınızda plastik lambiri imalatı yapabilirsiniz. Plastik lambiri lerinin en ölçüsü ise 20 santim olarak belirlenmektedir. 20 santim uç uca eklenerek 5 metre de 1 metre kare imalat alanı ortaya çıkarmaktadır. Plastik lambiri leri bu basit hesaba göre satın alarak imalat alanlarınızda kullanabilirsiniz.

Plastik lambiri ler özellikle iç ve dış mekanlarımızın daha çok saçak altı, teras tavanın da sıklıkla tercih ettiğimiz ve dayanıklılığı ile ön plana çıkan bir kaplama malzemesidir. Plastik lambiri ürün grubunda montajı oldukça kolay ve basit bir şekilde yapılabildiği için özellikle yaşam alanlarında sık sık tercih edilen bir üründür. Plastik lambiri ler kolay uygulamalarının yanı sıra boyları ve enlerinin imalat alanlarına kolaylıkla uygulanabilecek ölçülerde olması sebebiyle tercih edilmektedir. Plastik lambiri ler imalatlarımız da keserek ve farklı şekillere kolaylıkla sokarak kullanabileceğiniz bir ürün olduğu için belli başlı ölçüler ve satışa sunulmaktadır.

Bir plastik lambiri herhangi bir mekanda imal ederken kolaylıkla şekillendirebilirsiniz. Eninden veya boyundan kesebilir, imalat malzemeleri ile tavana veya duvara monte edebilirsiniz. Plastik lambiri ler aynı zamanda imalat hatalarını kapatabilmek için de çok kolay ve kullanışlı bir malzemeleri. Uzun ölçüleri sayesinde dış cephelerde de hatasız imalat yapabilmenize olanak sağlayan plastik lambiriler üzerine kolaylıkla baskı yapabilen ve dekoratif görüntüleri ile cezbeden bir ürün grubudur.

Önemli bir nokta, plastik lambirilerin direk güneş ışığına maruz kalacak alanlarda kullanılması pek tavsiye edilmez, zamanla rengi değişir, şekli bozulur bu özellikleri ile plastik lambiriler dış mekan UV ışınları gören alanlar için uygun değil diyebiliriz.

PLASTİK LAMBİRİ ÜRÜNLERİMİZ:

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir