ZEMİN KAPLAMA

Lambiri fiyatları ne kadar?

Lambiri fiyatları ne kadar?

Plastik lambiri fiyatları desenli olup olmamasına( renkli veya beyaz gibi), genişliğine ( 20 lik lambiri, 25 lik lambiri gibi) ve boy uzunluğuna göre ( 4 metrelik, 5 metrelik, 6 metrelik gibi ) değişmektedir.

Plastik lambiriler özellikle iç dekorasyon ve nadiren dış dekorasyon imalatlarında sıklıkla kullanılan, birbirine geçerek imal edilen ve bu sebeple montajı oldukça basit olan plastik esaslı inşaat malzemesidir. Plastik lambriler üzerine kolaylıkla baskı yapılabilmesi sebebiyle pek çok görünümde imal edilmektedir. Plastik Lambiri modelleri ahşap, ceviz, meşe, gri, budaklı, beyaz, fugalı v.b gibi bir çok çeşide sahiptir. Bu özellikleri sayesinde özellikle iç dekorasyonda ve daha sonra dış dekorasyon alanlarında bir görüntü yaratma ve kolay kullanım sağlama sebebiyle tercih edilen özel bir ürün çeşididir. Plastik lambiri fiyatları kendi içerisinde ve özelliklerine göre farklılık sağlamaktadır. Plastik lambiri üzerine yapılan baskı ve ürün çeşitliliği nazarında farklı fiyat çeşitleri ile satışa sunulmaktadır. Satın alacağınız plastik lambirinin kalitesi ve mahiyeti fiyatını belirlemekte öncü bir noktadır. Plastik lambiri satın alırken dikkat etmeniz gereken en önemli özellik iç veya dış mekanlarınızda ihtiyacınız olan dekorasyon çeşitliliğidir. Plastik lambiriler üzerine yapılan baskıya göre, kalitesi ve kullanılan malzemesine göre, et kalınlığına göre, dayanıklılığı ve mukavemetine göre farklı fiyat çeşitleri ile satılmaktadır. Kısacası bir plastik lambirinin fiyatı belirlenirken ürün grubunun kalitesi ön plana çıkmaktadır. Fakat genel manada tüm dekorasyon malzemeleri arasında en uygun fiyat çeşitliliğine sahip malzemelerden biri plastik lambirilerdir. Plastik lambiri kullanım alanları, plastik lambiri çeşitleri özellikle iç mekanlarda tavan imalatlarında, teras veya balkon gibi alanların cephe kaplamalarında ve tavanlarında bilhassa suya ve dış etkenlere karşı dayanıklı olduğu için tercih edilmektedir. Plastik bir ürün grubu olduğu için diğer ürün gruplarına göre daha uygun fiyatla satışa sunulmaktadır.

Önemli bir nokta, plastik lambirilerin direk güneş ışığına maruz kalacak alanlarda kullanılması pek tavsiye edilmez, zamanla rengi değişir, şekli bozulur bu özellikleri ile plastik lambiriler dış mekan UV ışınları gören alanlar için uygun değil diyebiliriz.

PLASTİK LAMBİRİ ÜRÜNLERİMİZ.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir