ISI YALITIMI SES YALITIMI

Araç Ses Yalıtımında Kullanılan Ürünler Nelerdir?

İçindekiler

Otomobillerimiz günümüzün büyük bir kısmını geçirdiğimiz, seyahatlerimizde bizler için en konforlu şartları sağlaması gereken ve pek çoğumuzun özenle gözü gibi baktığı araçlarımızdır. Otomobillerde pek çok şart daha konforlu bir seyahat donanımı sunulması için önemlidir.

Bunlardan biri otomobillere uygulanan ısı ve ses yalıtımıdır. Fabrikasyon olarak pek çok araç da oldukça kaliteli ısı ve ses yalıtımı sistemi mevcuttur. Lakin bazı araçlarda ve özellikle eski modellerle ısı ve ses yalıtımı kuvvetli olmamakla beraber ekstra ısı ve ses yalıtımı gerekebilir.

Araç ses yalıtımı ile ilgili birçok çeşitli ürün vardır. Bir aracı dış etkenlerden yalıtabilmek için kullanılacak bazı ürünler mevcuttur. Fabrikasyon çıkışlı oto ses ve ısı yalıtımı çoğunlukla yeterli olmamakla beraber ekstra ısı ve ses yalıtımı yapmak mümkündür. Araba ses yalıtımını yapabilmek için kullanacağınız pek çok farklı malzeme bulunmaktadır. Bu malzemeleri profesyonel kişiler aracılığı ile aracınıza uyguladığınız takdirde aracınızın klima performansını arttırabilir, aynı zamanda yüksek sesin araç içine sızmasını engelleyebilirsiniz.

Oto Ses Yalıtım Malzemeleri Nelerdir ?

  1. Bitüm esaslı kendinden yapışkanlı oto ses yalıtım bantları, çeşitli markalarda satılan bir yüzeyi alüminyum folyo kaplı, bir yüzeyi bitüm esaslı daha çok titreşimin önlenmesi amacı ile kullanılan kendinden yapışkanlı bitüself bantlardır. Çeşitli ebatlarda satılmaktadır Btm Bitüself Bant ülkemizde daha çok su yalıtımı ve tamir amaçlı kullanılmakla beraber oto, karavan ses yalıtımı imalatında da sıklıkla tercih edilmektedir. En çok kullanılan alanlar otomobil oto kaput ses yalıtımı, otomobil oto kapı ses yalıtımı, otomobil oto bagaj ses yalıtımı

Btm bitüself kendinden yapışkanlı bant fiyatlarını görmek için tıklayınız.

  1. Elastomerik kauçuk köpüğünden imal edilen kauçuk ses ve ısı yalıtımı sağlayan kalınlık ve kaplamalı çeşitleri bulunan levhalar.

Ode r-flex levhalarla otomobilinize ısı ve ses yalıtımı uygulamanız oldukça kolaydır. Hem klima sıcaklığının dış ortama akmasını engellemek, hem de yüksek performanslı ses sistemlerinin otomobilinizin içinde ahenkle çalışmasını sağlamak için yapacağınız oto ısı ve ses yalıtımı ile aracınızdan en yüksek performansı almanız mümkündür.

Kauçuk ses yalıtım levhaları özellikle karavan ses yalıtımı imalatında en çok tercih edilen ürünlerdendir. Karavan ısı ve ses yalıtım ürünü olarak bilinen ode r-flex kauçuk levhalar kendinden yapışkanlı kauçuk levha, kendinden yapışkanlı ve folyolu kauçuk levha olarak tercih edilebilmektedir.

En iyi oto ses yalıtım ürünü hangisidir diye sıklıkla sorulmaktadır, ürünler kullanım yerine ve kullanılan aracın niteliğine göre ses yalıtım kalitesi farklılıkları olabilir. Ses yalıtımını bir alana yapıp yüksek bir performans beklemek yanlış olur.

Otomobil ve karavan yalıtımında kullanılan kauçuk ses yalıtım ürünleri kalınlıkları

6 mm kauçuk levha, 9 mm kauçuk levha, 13 mm kauçuk levha, 19 mm kauçuk levha en çok tercih edilen kalınlıklardır.

Oto ses yalıtım ürünleri fiyatları, karavan ses yalıtımı ürün fiyatlarını görmek için aşağıdaki linke tıklayınız.

Ode R Flex Kauçuk Levha Fiyatları İçin Tıklayınız

Sitemiz üzerinden ısı ve ses yalıtımı yapabilmek için ihtiyacınız olan tüm ürünleri kolaylıkla ulaşabilir, uygun fiyat ve kaliteli ürün performansı ile satın alabilirsiniz.

          Ode R-Flex Levha 6 MM Folyolu Yapışkanlı (1 M²)               Bitüself 10 cm Kırmızı Su Yalıtım Bandı          Bitüself 30 cm Alüminyum Su Yalıtım Bandı

Bunlar da İlginizi Çekebilir