SU YALITIMI

Su yalıtım membran çeşitleri

İçindekiler

Su yalıtım membran çeşitleri

Su yalıtımı binalar için yapılması elzem olan, binaları nemden ve rutubetten korumak için mutlaka uygulanması gereken bir imalat çeşididir. Su yalıtımı için pek çok farklı ürün piyasada bulunmakta ve uygulanmaktadır. Islak alanlarda, balkonlarda, çatılarda, bina içlerinde ve bina dış duvarlarında su yalıtımı yapmak binanın ömrünü uzatarak aynı zamanda daha konforlu olmasını sağlamaktadır. Bir binanın pek çok farklı alanında su yalıtımı yapılması gereken noktalar bulunmaktadır. En başta temel izolasyonu ndan başlayarak binaya tamamen topraktan ve havadan izole etmek gerekmektedir. Zira hem toprakta hem de havada pek çok farklı etken ile bina rutubete maruz kalabilir ve bu da binanın konforunu en aza indirir. Bu sebeple binada imalatlar sürdürürken tüm ıslak alanlar için ve dışarıdan nem alabilecek tüm bölgeler için çeşitli izalasyon imalatları yapmak gerekmektedir. İzolasyon malzemeleri arasında en çok bilinen ürünler arasında membranlar bulunmaktadır. Membranlar su yalıtımında en aktif olan yalıtım malzemeleri arasında yer almaktadır. Su yalıtımı için membran ürünleri arasında pek çok farklı seçenek bulunmaktadır. APP Mebran kaplama, epdm membran kaplama, TPO mebran kaplama, PVC mebran kaplama, SBS bitümlü membran kaplama gibi farklı alanlara hitap eden membran kaplama çeşitleri bulunmaktadır. Aynı zamanda sıvı mebran, kumlu  mebran gibi farklı yalıtım özelliklerine sahip membran çeşitleri de piyasada sıklıkla tercih edilmektedir.

Kaç Çeşit Membran Vardır? Bunu Bir Tablo İle Gösterelim

Membran Çeşitleri Kalınlıkları Kaplama Soğuk Dayanımı İçeriği
Polyester Keçe Taşıyıcılı Membranlar 2 mm membran, 3 mm membran, 4 mm membran Folyolu membran, Arduazlı Membran seçeneği -5, – 10, -20 dereceye kadar. Polyester keçe 110 Gr, 130 Gr, 150 Gr, 180 Gr
Camtülü Taşıyıcılı Membranlar 2 mm membran, 3 mm membran, 4 mm membran -5, – 10, -20 dereceye kadar. Camtülü Taşıyıcı

50 Gr, 80 Gr

Binanızın farklı alanları için tercih edebileceğiniz farklı mebran çeşitlerini Birlik çatı olarak sizler için özel izolasyon malzemeleri arasından seçtik. Binanızda ki su ve nem dengesini koruyabilmek, dışarıdan su almasını ve rutubet barındırmasına engellemek için en kaliteli mebran çeşitlerimiz arasından seçimler yapabilirsiniz. Tüm ürünlerimiz özel fiyatlarla satışa sunulmakta olup fiyat performans ürünleridir.

SU YALITIM ÜRÜNLERİMİZ.

Bunlar da İlginizi Çekebilir