SU YALITIMI

Sıvı Membran Nasıl İnceltilir?

Bir binanın olmazsa olmaz İmalatlarından biri izolasyonudur. ıslak mekanları izole edilmemiş bir bina asla maksimum performans göstermez, gösteremez. Islak mekanlar, teraslar, banyolar, çatı ve teras alanları, balkon alanları, dış cepheler, perde betonlar, temel yalıtımları eksiksiz bir biçimde yapılmış olan binalar uzun Ömürlü ve dayanıklı binalardır. binaların pekçok bölgesinde İzolasyon ihtiyacı bulunmaktadır. Fakat izolasyon malzemesi seçmek de tam bir muammadır. Pek çok farklı tavsiye alacağınız İzolasyon malzemelerini, işçiliği kolay, basit bir biçimde uygulanabilen, uzun Ömürlü ve uzun yıllar boyunca koruyuculuğu devam edebilecek bir malzeme seçmek oldukça önemli hale gelmektedir. Bu sebeple kulaktan duyma bilgilerle hareket etmemeli en doğru ve en kaliteli imalatı yapabilmek için mutlaka alanında uzman kişilerden destek almalısınız. Sıvı membran en çok kullanılan su İzolasyonu malzemelerinden biri olarak karşımıza çıkıyor ve alanında uzman kişiler tarafından tavsiye ediliyor. uzun Ömürlü olması, kolayca imal edilebilmesi ve az işçilik istemesi sebebiyle ve aynı zamanda az malzemeyle çok işçilik çıkartabilmesi hasebiyle Çok sık tercih edilen bir su yalıtım malzemesi haline gelmiştir.

Sıvı membran malzemesininde bir uygulama şekli bulunmaktadır. Öncelikle uygulamadan önce likit Membran homojenize bir biçimde karıştırılmalıdır. Bu karıştırma işlemi uygun bir mekanik ekipmanla gerçekleştirilmelidir. Malzeme kalınsa ve İmalatınızda zorluk yaratıyorsa almış olduğunuz ürünün özelliğine göre tiner veya benzin yardımıyla, eğer su bazlı ise su ile tavsiye edilen oranda  inceltebilirsiniz.

Sıvı likit membran çeşitleri; benzin veya tinerle inceltilen ve su ile inceltilen olarak iki şekildedir.

Sıvı likit membran çeşitleri içerisine yapılan katkılarla çeşitliliği artırılmış birçok seçenekle karşımıza çıkar, bazı ürünlerde UV dayanımı vardır, bazılarında yoktur. Sıvı likit membran seçimi için uygulama yapılacak alana göre mutlaka uzman arkadaşlarımızdan yardım alın. Her ürün farklı terde farklı performans göstermektedir. Sıvı likit membran çeşitleri ve fiyatları için bizleri arayabilir veya web sitemizden ilgili kategorimizi ziyaret edebilirsiniz.  https://www.birlikcati.com.tr/weber-su-yalitimi-urunleri ve https://www.birlikcati.com.tr/surme-yalitim-urunleri diye iki farklı kategori ve bol seçeneğimiz mevcuttur.

SÜRME YALITIM ÜRÜNLERİMİZ.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir